21. juni 2008

OY! 6 døgn til jeg sidder i flyveren

Jeg er allerede radbrækket. 2 døgn tager det at sætte udstilling op på seminariet (hvilket bare er hårdt for kroppen fordi man gør mærkelige ting med den), og så skulle jeg lige til min egen eksamen på uni også - i onsdags... flere tjeks!
Det er en god fornemmelse at være klar til at skrive speciale. Jeg kommer sikkert til at plage Anja de næste uger når vi sidder på en bjergtop og forsøger at forene os med det store ingenting: HVAD SKAL JEG SKRIVE OM?
Men hvorom alting er (som altid har været en federe vending end "anyway") så er jeg på ingen måder klar til at tage afsted, og jeg skal løbe virkelig stærkt for at blive klar. Bare der nu bliver tid til at tage ordentlig afsked med ham der.... hvad er det nu han hedder, ham jeg bor sammen med... min mand... åh, det ligger lige på tungen... Men altså at jeg når at kramme ham, for han er faktisk rigtig sød.
I de næste 2 dage står den på jydetur: Lone i Århus (og lille egernunge Mads), Mor Solvejg i Sdr. Omme og lillebrog Kristian i Rudkøbing (ikke helt Jylland, men dog på den forkerte side af broen). Det blir godt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

test