25. juli 2008

FOR FAEN DA...

Respekt for religioes prakis og oensket om Enlightment. Fine klaeder, skoent tempel, fantastiske vaegudsmykninger - men TOTALT computerspadsere de der munke!

De har faaet doneret fine fine PC'er, fladskaerme, gegabite efter gegabite harddisk, Windows 2007 - you name it. Men kan de finde ud af at koere virusprogrammer? Nej, det kan de ikke, selvom de fineste nyeste programmer er installeret. Hver gang et virusprogram forsoeger at faa lov til at rydde bare lidt op paa maskinerne lukker de programmet. Det er bare et irriterende pop-up vindue.

Det KUNNE vi i teorien vaere ligeglade med, men da vi i gaar stak vores memorysticks i maskinerne for at sortere i vores feriebilleder blev det hele, ALLE billeder inficerede med virus. Saa i dag - efter vi er gaaet ca. 18 km i middagsheden til Solan (traengte lige til at straekke benene lidt) - stak vi sticks'ne i pc'er paa denne cybercafe - og saa virker virusscanneren her - og sletter ALLE vores feriebilleder.

Anja har lagt en del ud paa sin facebook, ligesom der ogsaa er nogle paa kameraet, men langt fra alle. Pisseaergerligt...
En HAARD lektion i forgaengelighed og tilknytning. Det vaerste at miste naest efter sit pas.

Men hvorom alting er, bliver dette nok det sidste blogindlaeg eftersom vi ikke gider roere mere ved maskinerne ude i klosteret.

Det har vaeret en fantastisk tur, som helt har levet op til forventingerne. Det har vaeret en fin balance mellem natur og kultur, shopping, mantraer og meditation ;-) Nu skal vi hjem og direkte paa arbejde. En masse mails i min mailboks hiver i mig og Anja skal paa arbejde dagen efter vi lander i Kastrup, hvilket er paa tirsdag. Det bliver ok at komme hjem. Jeg glaeder mig til at se, hvor langt Jacob er kommet med gaarden og til at foere nogle flere af vores mange planer ud i livet. Jo, og saa er der et lille krae paa vej, en dansk-svensk gaardhund (naar man nu har en farm...) En taeve. Forslag til et navn modtages med kyshaand, da dette har vaeret et ongoing tema i et aars tid. Mit sidste forslag, BARDO blev skudt ned. Hm, maaske skal den bare hedde Klara?

Tak fordi I gad laese med. Vi ses derhjemme i naermeste fremtid.

Mange gode tanker og kaerlighed
Kathrine

Ingen kommentarer: